El comitè local del PDeCAT de Terrassa dimiteix en bloc

"Defraudats i enganyats"

Publicitat

El comitè local del PDeCAT de Terrassa (Barcelona) ha anunciat aquest divendres la seva dimissió en bloc, i així ho ha traslladat en una carta que han fet arribar als militants i a la direcció del partit.

En la missiva, a la qual ha tingut accés Europa Press, subratllen que no se senten representats per la dirección, ja que que des del Consell Nacional de desembre no els han consultat “res”, tampoc als associats.

De fet, asseguren que se senten “defraudats i enganyats” pels responsables del partit, que presideix David Bonvehí.

“No s’ha preguntat res sobre els acords o no acords” que ha d’haver-hi per transitar cap a JxCat, que lidera l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, tal com es va acordar al desembre, lamenten.

Publicitat

Segons el comitè local del PDeCAT de Terrassa, amb aquesta actitud “no es fa cap servei a l’associat”, motiu pel qual justifiquen la decisió presa.

En el text, també han garantit que seguiran treballant per aconseguir “la llibertat dels presos i exiliats i per aconseguir la independència” així com amb l’esperança que es puguin trobar en el camí cap a la llibertat de Catalunya, conclouen.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes