Preparant la compra de Nadal

El dia 13 de març vaig tancar els ulls, quan els vaig obrir ja em trobava al juny. Amb el joc del desconfinament, revisant sobre què puc fer i què no puc fer amb la “nova normalitat” ja era a finals de juliol. Acabo de mirar el calendari, en poc més de deu dies ja és setembre.

He decidit començar a preparar la compra de Nadal, els regals de l’amic invisible de Nadal i els de Reis. No faré com cada any que em proposo tenir-ho tot el mes de novembre i després ho acabo comprant tot a correcuita el 23 de desembre i el 4 de gener, aquest cop no. A finals d’agost i principis de setembre ja tindré tots els regals embolicats i preparats per agafar pols.

No sé si és cosa meva, aquest 2020 m’està passant volant. És una bogeria. No tornaré a tancar els ulls un dia d’agost per obrir-los el 24 de desembre i no tenir res. Aniré per feina.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca