Cs s’oblida de Roldán i proposa Carrizosa com a candidat per a la Generalitat

Tot i això, el partit nacionalista espanyol destaca la confiança amb l'actual líder del partit a Catalunya

Publicitat

El Comitè Permanent de Cs ha decidit proposar el Comitè Executiu que el president del seu grup en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, sigui candidat del partit a la Generalitat, i impulsar una “coalició constitucionalista” quan hi hagi eleccions.

La reunió ha estat encapçalada per la presidenta del partit, Inés Arrimadas, i també han participat la líder a Catalunya, Lorena Roldán, i el propi Carlos Carrizosa, segons un comunicat del partit.

L’objectiu de Cs és que el candidat tingui només càrrec públic a Catalunya, mentre que Roldán és ja portaveu de tot el partit, líder a Catalunya i senadora, i el comunicat constata la confiança del partit en ella.

A més Cs, “com a primer partit de Catalunya i casa comuna del constitucionalisme, intensificarà les converses i contactes amb la resta de formacions constitucionalistes per aconseguir una candidatura conjunta”.

Publicitat

Vol així assegurar “que no es perd un sol vot per la convivència i la democràcia i que es pugui guanyar a les urnes a l’aliança entre separatistes”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca