Com va pintar-se el mural de Joan Carles I a València (Fotogaleria amb J. Warx)

Són les 12 del matí al barri de Benimaclet, a la capital del Túria. Ens reunim amb l’artista J. Warx per entrevistar-lo, i parlar a EL TEMPS sobre art urbà, hegemonia i política. En les acaballes de l’entrevista, ens proposa acompanyar-lo a pintar per última vegada el seu polèmic grafit sobre l’ex-rei Joan Carles I, després d’haver estat vandalitzat per l’extrema dreta. Aquest va ser el procés de creació de l’obra i la conversió de Joan Carles I en un xeic àrab. Totes les fotos són obra d’Ana Cervera Domínguez. Ací pots trobar més fotos de l’autora.

Fotogaleria, per Ana Cervera (@anniemoonphotography)

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca