Madrid deixa la tossuderia i aplica les restriccions acordades amb Sanitat

Ja han endurit les mesures pràcticament totes les autonomies

Publicitat

La Comunitat de Madrid ha publicat aquest dimecres al butlletí oficial autonòmic les restriccions acordades divendres amb el Ministeri de Sanitat i la resta de Comunitats Autònomes al Consell Interterritorial de Salut. La prohibició de fumar al carrer si no es manté una distància interpersonal mínima de dos metres i el tancament de locals d’oci nocturn, entre d’altres, entraran en vigor aquest dijous a la Comunitat de Madrid. El govern d’Isabel Díaz-Ayuso afegeix també la prohibició de consumir aliments en el transport públic col·lectiu. D’aquesta manera, Madrid se suma a Catalunya, Castella i Lleó, Galícia, Andalusia, el País Basc, el País Valencià, Cantàbria, La Rioja, Navarra, Extremadura, Múrcia o Illes Balears.

També han transposat les mesures Astúries i l’Aragó. Les Illes Canàries ja havien imposat la limitació de fumar a l’aire lliure si no es respecta la distància abans del Consell Interterritorial de Salut. Castella-la Manxa ho aprovarà aquest divendres, una setmana després d’acordar-ho. Així doncs, pràcticament totes les autonomies ja han endurit les restriccions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca