Madrid deixa la tossuderia i aplica les restriccions acordades amb Sanitat

Ja han endurit les mesures pràcticament totes les autonomies

La Comunitat de Madrid ha publicat aquest dimecres al butlletí oficial autonòmic les restriccions acordades divendres amb el Ministeri de Sanitat i la resta de Comunitats Autònomes al Consell Interterritorial de Salut. La prohibició de fumar al carrer si no es manté una distància interpersonal mínima de dos metres i el tancament de locals d’oci nocturn, entre d’altres, entraran en vigor aquest dijous a la Comunitat de Madrid. El govern d’Isabel Díaz-Ayuso afegeix també la prohibició de consumir aliments en el transport públic col·lectiu. D’aquesta manera, Madrid se suma a Catalunya, Castella i Lleó, Galícia, Andalusia, el País Basc, el País Valencià, Cantàbria, La Rioja, Navarra, Extremadura, Múrcia o Illes Balears.

Publicitat

També han transposat les mesures Astúries i l’Aragó. Les Illes Canàries ja havien imposat la limitació de fumar a l’aire lliure si no es respecta la distància abans del Consell Interterritorial de Salut. Castella-la Manxa ho aprovarà aquest divendres, una setmana després d’acordar-ho. Així doncs, pràcticament totes les autonomies ja han endurit les restriccions.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca