Les estrenes de cinema d’aquesta setmana

'Un amigo extraordinario' amb Tom Hanks i 'La boda de Rosa' amb Sergi López i Candela Peña arriben a la gran pantalla

Les sales de cinema continuen afrontant un mes excepcionalment buit d’estrenes per la covid-19. Tanmateix, un dels grans protagonistes de la cartellera aquest divendres serà el retorn de l’actor Tom Hanks amb l’estrena del ‘biopic’ nord-americà ‘Un amigo extraordinario’ dirigit per Marielle Heller. També seran protagonistes de la setmana Sergi López i Candela Peña, amb la projecció a les sales de la darrera pel·lícula d’Icíar Bollaín, ‘La boda de Rosa’. A banda, els cinemes catalans acolliran comèdies per a tots els públics, com la cinta d’animació familiar ‘Trasto’, de Kevin Johnson, el drama còmic ‘El glorioso caos de la vida’, de Shannon Murphy, i la comèdia política ‘Un plan irresistible’.

Publicitat

‘Un amigo extraordinario’

Preestrenada al Festival de Toronto, ‘Un amigo extraordinario’ és una de les pel·lícules destacades de la cartellera. El nord-americà Tom Hanks és l’estrella d’aquest drama biogràfic que s’inspira en l’amistat entre el presentador d’un programa per a nens dels anys 60, Fred Rogers, i el periodista Lloyd Vogel que descobrirà una nova perspectiva de la vida gràcies a la simplicitat de Rogers. El paper secundari de Hanks en aquesta pel·lícula li va valdre la nominació com a millor actor secundari als darrers Premis Oscar, Globus d’Or i Bafta.

‘La boda de Rosa’

L’última proposta dirigida per Icíar Bollaín, ‘La boda de Rosa’, compta amb la interpretació de Sergi López, Candela Peña i Nathalie Poza. Al film, la protagonista fa 45 anys i se n’adona que vol donar un gir a la seva vida, però la seva família no li posarà les coses fàcils.

‘Trasto’

Dirigida al públic familiar, ‘Trasto’ és la proposta d’animació de la setmana i arriba de la mà d’un excèntric gos anomenat Trouble. L’animal, després d’una vida plena de luxes i sense cap mena de dificultat, queda orfe i ha d’aprendre a sobreviure al món real mentre fuig de l’ambició dels fills de la seva antiga propietària, que volen cobrar l’herència.

‘El glorioso caos de la vida’

Entre la comèdia i el drama, ‘El glorioso caos de la vida’ posarà el punt tragicòmic de la setmana. A la pel·lícula, una adolescent pateix una malaltia terminal i s’enamora d’un traficant de drogues, que els seus pares comencen desaprovant. A poc a poc, la protagonista descobreix el significat de l’amor però sobretot de viure cada dia com si fos el darrer. Eliza Scanlen, Toby Wallace i Ben Mendelsohn conformen el repartiment.

‘Un plan irresitible’

La producció nord-americana ‘Un plan irresistible’ és una divertida comèdia sobre el que succeeix al conservador estat de Wisconsin quan un veterà retirat decideix postular-se a l’alcaldia d’una petita ciutat. La producció està escrita i dirigida per Jon Stewart, i compta amb la interpretació de Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper i Mackenzie Davis.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Els discapacitats a Catalunya signen un 36,4% menys de contractes que el 2019

Els professionals amb discapacitat a Catalunya han signat 8.185 contractes aquest 2020, la qual cosa suposa un descens del 36,4% --12.866 contractes-- pel que...

ERC avisa JxCat que no explicarà “sopars de duro”

La número dos d'ERC per Barcelona a les eleccions del 14-F, Laura Vilagrà, ha reclamat aquest dimarts a JxCat una campanya electoral amb "joc...

Unides Podem, ERC i Bildu retiren l’esmena ‘antidesnonaments’ i no es votarà en el ple del Congrés

Unides Podem, ERC i EH Bildu han retirat l'esmena als pressupostos del 2021 per prohibir els desnonaments sense alternativa habitacional i el tall de...

Borràs dubta que la independència sigui una “prioritat” per ERC

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha qüestionat aquest dimarts que la independència sigui una "prioritat" per ERC...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca