El PPC insta Torra a marxar “a casa”

"Seria més oportú i convenient", diu Daniel Serrano

Publicitat

El secretari general del PPC, Daniel Serrano, ha instat el president de la Generalitat, Quim Torra, a marxar “a casa” en comptes de traslladar la taula de diàleg a Europa. Torra ha proposat, en una entrevista amb l’ACN, “negociar a Brussel·les i no perdre més el temps” si l’Estat no vol afrontar l’autodeterminació de Catalunya en les reunions amb la Generalitat. Serrano li ha respost aquest dimarts a Twitter dient que “seria més oportú i convenient que fes un altre trasllat”, el de deixar el seu càrrec de cap del Govern.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca