Un homenatge insuficient

Barcelona recorda el tercer aniversari dels atemptats amb moltes preguntes encara per respondre

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el ministre de Sanitat, Salvador Illa, i la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, han participat aquest dilluns en un minut de silenci en homenatge a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost de 2017 en el seu tercer aniversari.

L’acte en La Rambla de Barcelona també ha consistit en una ofrena floral, en línia amb el de fa un any, però aquest any respectant les mesures de seguretat imposades per l’emergència sanitària del coronavirus, amb tots els assistents protegits amb mascaretes.

També han assistit a l’homenatge el president del Parlament, Roger Torrent; el vicepresident del Govern, Pere Aragonès; els consellers Meritxell Budó, Miquel Buch i Ester Capella, i la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca