Sortiu d’un en un, demaneu perdó i no torneu

En la darrera dècada els qui hem fet oposició a la directiva original, i evolucionada, de Sandro Rosell -nuñisme 2.0- hem estat sistemàticament acusats de ser uns “malbarcelonistes” i fer una crítica excessiva. Se’ns titllava de ser tòxics i enemics del club. Res més enllà d’això.

Deu anys després s’ha demostrat que els “malbarcelonistes”, malauradament, teníem raó. I sí, dic malauradament perquè en cap cas la nostra voluntat era que el Barça fos humiliat anualment a Europa, que perdés tota la seva essència futbolística, que institucionalment sigui considerat un club delinqüent per Hisenda o que estigués embolicat en un escàndol de presumpta contractació d’uns serveis per criticar tuitaires, jugadors i periodistes a les xarxes socials com si fos un adolescent preocupat per la seva reputació.

El tarannà guerra civilista que ha imperat al club, encetat per una acció de responsabilitat venjativa de Rosell, Bartomeu i Freixa contra la junta anterior, no ha servit per a cap altra cosa que per fer més profundes les diferències. Aquest xoc ha d’acabar.

Si s’estimen el Barça, tots i cadascun dels responsables d’aquesta autodestrucció han de sortir, d’un en un, demanar perdó i no tornar. No hi ha títols ni fixatges que tapin tanta negligència. La revolució ha de ser estructural.

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca