La Mesa del Parlament abordarà dimarts la petició de JxCat per cessar el secretari general

La reunió serà per vídeconferència

La Mesa del Parlament es reunirà aquest dimarts per videoconferència i tractarà els escrits presentats amb relació a la publicació parcial de les resolucions aprovades pel ple sobre la monarquia. Entre aquests documents hi ha la petició de JxCat perquè se cessi el secretari general de la cambra, Xavier Muro, responsable de la publicació de les resolucions al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC).

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca