La Intersindical reclama reduir les ràtios d’alumnes i fer PCR per garantir la seguretat a les escoles

El sindicat veu amb "preocupació" l'inici del curs escolar i demana incrementar les mesures de prevenció

La Intersindical – CSC veu amb “preocupació” l’inici del curs escolar i ha demanat plantejar més mesures de prevenció. En concret, ha reclamat reduir significativament les ràtios d’alumnes per aula per reduir el risc de contagi i millorar la gestió dels casos positius. Així mateix, ha proposat fer proves periòdiques a tot el personal del centre i als alumnes per fer més “eficaç i ràpid” el sistema de detecció i aïllament dels casos. En el cas dels infants que hagin de fer quarantena, el sindicat ha demanat un permís retribuït per als pares, per garantir la cura dels fills i evitar l’exposició de grups de risc com els avis. Per últim, la Intersindical ha exigit aportar més recursos per a la gestió dels positius i el rastreig. “Una mala gestió de l’inici del curs pot tenir una afectació global”, ha advertit el sindicat en un comunicat.

Publicitat

La Intersindical ha afirmat que l’actual pla de retorn a les aules genera “inquietud, por i dubtes” a les famílies i els treballadors i ha assegurat que hi ha una “manca de voluntat, esforç i previsió” per part del Govern.

“Creiem que és impossible començar el curs amb garanties de seguretat només amb les mesures anunciades fins ara i esperem canvis després de la reunió d’aquest dijous” entre el Departament de Salut i el d’Educació, ha manifestat el sindicat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca