Xavi…

L’exjugador i capità del Barça, Xavi Hernández, va concedir ahir una entrevista al diari El País on, entre altres coses, lamentava que “el futbol fos dels únics esports on s’insulta al treballador”.

La resposta, sorgida de la pregunta sobre el masclisme existent al món del futbol, és per tapar-se amb la manta i esperar que passi el dia. Has de viure en una bombolla ben hermètica per parlar en aquests termes.

Entre aquesta afirmació i la que va regalar el setembre del 2019 quan va assegurar que “Qatar no és una democràcia, però funciona millor que Espanya” -molt similar a la d’Albert Rivera del 2016, “les dictadures no tenen llibertat, però tenen certa pau i ordre”- seria recomanable que el qui espero que sigui el futur entrenador del Barça mesuri millor les seves paraules i miri més enllà del mur que el separa del món real.

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca