Lletrats de parlaments de tot l’Estat defensen la feina dels de la cambra catalana

L'associació de lletrats de parlaments autonòmics critica els "atacs infundats" contra Muro

Publicitat

L’Associació Espanyola de Lletrats de Parlaments (AELPA) ha mostrat el seu suport a la feina dels de la cambra catalana “en defensa de la legalitat i l’ordre constitucional” després de la polèmica amb el secretari general del Parlament, Xavier Muro, de qui tant JxCat com el president de la Generalitat, Quim Torra, n’han exigit el cessament per no haver publicat íntegres les resolucions que es van aprovar al ple de la monarquia de divendres passat. En un comunicat, l’AELPA menciona directament Muro de qui diuen “ha estat objecte d’atacs infundats que trepitgen la seva autonomia i professionalitat”.

L’organització de lletrats de cambres autonòmiques defensen “la necessària independència i neutralitat” d’aquests treballadors “com a garants del correcte funcionament de la institució i del compliment de les resolucions dels òrgans jurisdiccionals i del Tribunal Constitucional”.

L’Associació Professional de Lletrats de les Corts Generals també s’ha adherit a aquest comunicat en suport als lletrats del Parlament català.

La diputada del PSC Alícia Romero ha compartit a Twitter aquest comunicat i ha afirmat que “el Govern s’està quedant sol en la seva deriva autoritària, no respectant la llei i la divisió de poders”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca