El Govern impulsa ajudes a les marques de moda catalanes

El programa està pensat per a companyies amb domicili fiscal a Catalunya

Publicitat

La Conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha impulsat la primera edició de l’Acceleradora de Moda de Catalunya, iniciativa que té com a objectiu ajudar marques de moda a definir una estratègia que garanteixi i acceleri el seu creixement.

El programa està pensat per a companyies amb domicili fiscal a Catalunya i una estructura empresarial pròpia, a més de tenir un mínim de tres anys de trajectòria, una plantilla de tres empleats i una facturació de 150.000 euros en 2019, segons ha indicat el departament en un comunicat aquest dijous.

Un total de deu empreses podrà beneficiar-se de la primera Acceleradora de Moda de Catalunya, que començarà el proper mes d’octubre i finalitzarà al març de 2021.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca