L’Ajuntament de Barcelona refreda el pols amb el Gobierno

"La decisió es prendrà quan estigui la proposta tancada i al moment en què es reuneixi la comissió de Govern"

La tinent d’alcalde d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de Barcelona, Laia Bonet, ha afirmat que el Govern municipal decidirà al setembre sobre l’ús dels romanents i si cedeix el superàvit al Govern central.

Publicitat

“La decisió es prendrà quan estigui la proposta tancada i al moment en què es reuneixi la comissió de Govern”, ha sostingut en roda de premsa aquest dimecres preguntada per la qüestió, després que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, avisés aquest dimarts que no cediran els romanents.

En un tuit aquest dimarts Bonet va precisar que l’acord entre el Ministeri d’Hisenda i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (Femp) “té marge de millora i encara està pendent de tramitació parlamentària”, per la qual cosa va assegurar que la ciutat prendrà la millor decisió en defensa dels seus interessos, va sentenciar.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Forcadell, dolguda amb la resposta de la sentència de l’1-O: “Es va fer tard i malament”

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell espera que la resposta institucional a la possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, no sigui com...

Torrent només pot garantis que les eleccions seran en diumenge

El president del Parlament, Roger Torrent, ha afirmat que només utilitzaria el "petit marge" que hi hauria si no hi ha candidat a la...

Asens ataca Junqueras: “És demagògic i un insult”

El portaveu del grup d'Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha qualificat de "demagògic i un insult" que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, compari...

El Circ Cric demana ajuda

Jaume Mateu (Tortell Poltrona) i Montse Trias, fundadors i ànimes del Circ Cric, projecten convertir les carpes ubicades al peu del Montseny en un...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca