L’Ajuntament de Barcelona refreda el pols amb el Gobierno

"La decisió es prendrà quan estigui la proposta tancada i al moment en què es reuneixi la comissió de Govern"

Publicitat

La tinent d’alcalde d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de Barcelona, Laia Bonet, ha afirmat que el Govern municipal decidirà al setembre sobre l’ús dels romanents i si cedeix el superàvit al Govern central.

“La decisió es prendrà quan estigui la proposta tancada i al moment en què es reuneixi la comissió de Govern”, ha sostingut en roda de premsa aquest dimecres preguntada per la qüestió, després que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, avisés aquest dimarts que no cediran els romanents.

En un tuit aquest dimarts Bonet va precisar que l’acord entre el Ministeri d’Hisenda i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (Femp) “té marge de millora i encara està pendent de tramitació parlamentària”, per la qual cosa va assegurar que la ciutat prendrà la millor decisió en defensa dels seus interessos, va sentenciar.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca