Cribratges massius de coronavirus en dos barris de Barcelona

La gerent de Salut Pública de Barcelona diu que s'està treballant per fer-ho a Torre Baró i Besòs

Publicitat

El Departament de Salut està ultimant els detalls operatius per dur a terme en els propers dies cribratges massius de coronavirus en dos barris de Barcelona, segons han confirmat fonts de la conselleria. La gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell, ha explicat que “s’està treballant per fer-ho a Torre Baró i Besòs perquè són els dos amb les incidències més altes”. En una entrevista a la Cadena SER Borrell ha considerat que “val la pena començar amb els que estan més afectats”. Ha afegit que “són barris de baix nivell socioeconòmic, el que també fa que hi hagi més població vulnerable amb més risc”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca