Laura Borràs, la futura cap de llista JxCat?

Artadi assegura que "no està descartada absolutament per a res" i la situa com un dels grans actius del partit

La nova vicepresidenta de JxCat Elsa Artadi ha assegurat que la líder de la formació al Congrés i exconsellera de Cultura, Laura Borràs, “no està descartada absolutament per a res” de cara a les eleccions catalanes tot i la investigació per presumpte fraccionament de contractes quan era al capdavant de l’ILC i l’ha situat com un dels millors actius del nou partit. “És un dels grans lideratges de l’espai; ha de jugar i participar on vulgui”, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio, on ha recordat que Borràs “sempre ha estat a disposició del que se li ha demanat”.

Publicitat

Sobre les eleccions, Artadi ha assegurat que JxCat està “molt més ben preparat” ara que no fa dos anys i mig quan s’inicia el projecte. La vicepresidenta ha recordat que s’han presentat en cinc eleccions “sense ser ni un partit” i ha avisat que no els fan “por” les urnes.

En relació al lideratge de Puigdemont, Artadi ha remarcat que serà ell qui acabi decidit en paper que tindrà en una candidatura, encara que ha dit que tindria “el suport de tota la militància”. En tot cas, ha recordat que el procés de llistes es votarà per primàries.

En ser preguntada per si es podria postular ella mateixa com a candidata efectiva, Artadi ha descartat obertament la possibilitat perquè, segons ha assegurat, la seva prioritat és encapçalar la candidatura a les eleccions municipals de Barcelona d’aquí a tres anys. Tot i això, ha obert la porta a participar a la llista i “ajudar en el que calgui”.

Artadi ha insistit que ara el seu objectiu és consolidar el partit i concórrer a les eleccions i ha rebutjat “una federació o una combinació de sigles”, com ha assegurat que ja van explicar al PDeCAT “en públic i en privat”. Tot i això, ha defensat que JxCat serà un partit “ampli” i “obert”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

ERC retira les esmenes sobre el TC i la Casa Reial per evitar que la dreta tombi els pressupostos de l’Estat

ERC ha retirat aquesta tarda de dimecres les esmenes a la totalitat que havia presentat a les seccions dels pressupostos generals de l'Estat (PGE)...

Aragonès admet que els governs de coalició “no són fàcils”

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha admès aquest dimecres que els governs de coalició, com el de la Generalitat, "no són fàcils" i...

Rufián exigeix l’amnistia per abans del 14-F

El portaveu parlamentari d'ERC, Gabriel Rufián, considera "una bona notícia" que el Govern central reformi el delicte de sedició però considera que és una...

Blueproject Foundation tanca les seves portes

Avui, dimecres 2 de desembre, Renatto de la Poeta ha anunciat el tancament de l'espai físic de la Blueproject Foundation al carrer Princesa el 20 de desembre. El director...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca