Aïllar-se

La intensitat informativa, econòmica i laboral d’aquest 2020 tindrà unes conseqüències psicològiques que amb prou feines estem començant a descobrir. El confinament, el temor a ser infectat i la inseguretat sobre el camí que ara seguirà la teva carrera professional són la punta de l’iceberg d’una nova personalitat.

La setmana passada vàrem aprofitar per marxar quatre dies a la Catalunya interior, d’aquells llocs on la cobertura és tan minsa que qualsevol esforç per connectar-se era inútil. I no podia anar millor. Cap impacte informatiu, lectura tranquil·la i descans d’absolutament tot.

Poder-se aïllar, encara que sigui només un parell de dies, és fantàstic per posar les idees al seu lloc i donar perspectiva als problemes i els reptes. Poques vegades som conscients de la pressió psicològica amb la qual estem convivim.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca