Trump posa data a la vacuna de la Covid-19

Ha assenyalat que la vacuna podria estar llesta "abans que finalitzi l'any"

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha destacat aquest dijous que la vacuna de la Covid-19 podria estar llesta abans de les eleccions presidencials de novembre, molt abans del que els experts estimen.

Publicitat

En una entrevista amb l’emissora de radi WTAM, el magnat novaiorquès ha assenyalat que la vacuna podria estar llesta “abans que finalitzi l’any” i ha subratllat que el país compta amb “grans companyies”, “les millors del món”. “Tindrem vacunes molt d’hora”, ha afirmat.

El principal responsable científic en la lluita contra el coronavirus al país nord-americà, Anthony Fauci, ha manifestat en diverses ocasions que la vacuna no estarà disponible fins a ben entrat l’any 2021.

Les paraules de Trump es produeixen enmig de les crítiques per la mala gestió de l’Administració de la pandèmia de coronavirus. Estats Units segueix sent el país amb més contagis de coronavirus, amb 4,8 milions d’infectats i 158.606 morts.

No obstant això, el president no ha admès cap error a l’hora de gestionar la crisi sanitària desencadenada pel virus i ha destacat que els “governadors són els que governen els estats”. “Crec que que hem fet un treball increïble”, ha defensat.

En aquest sentit, ha rebutjat que les eleccions de novembre suposin un referèndum sobre la gestió del seu Govern enfront del coronavirus. “No crec que ho sigui. He fet el que ningú ha fet en els primers tres anys i mig de la meva Presidència”, ha recalcat.

Fauci, per la seva banda, ha alertat aquesta setmana que un augment dels casos en ciutats com Washington, Boston i Chicago pot “implicar molts problemes de cara al futur”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca