Modernisme i nu masculí, entre les cinc exposicions disponibles a Barcelona aquest agost

'El Modernisme i els flors' és una mostra sobre la influència de la naturalesa en l'arquitectura modernista

La Diputació de Barcelona presenta les cinc exposicions que la província manté en cartell aquest mes d’agost: ‘El Modernisme i els flors’, a Canet de Mar; ‘De París a Nova York’, a Caldes de Montbui; ‘L’home nu’, a Sitges; ‘Caput aut navis’, a Mataró, i ‘Què mengem avui?’, a Granollers, així com la represa de la itinerància a Manresa de la mostra col·lectiva ‘Elogi del malentès’ del Programa d’Arts Visuals.

Publicitat

Segons ha informat en un comunicat aquest dimecres, ‘El Modernisme i els flors’ és una mostra sobre la influència de la naturalesa en l’arquitectura modernista i ‘De París a Nova York’ presentarà gravats d’artistes de la segona meitat del segle XIX fins a la segona meitat del segle XX com Matisse, Dalí o Picasso, i es podran visitar fins al 28 i el 30 d’agost, respectivament.

Al seu torn, ‘L’home nu’ planteja una mirada “diversa i igualitària” del nu masculí, ‘Caput aut navis’ està dedicada al joc des de l’època antiga i ‘Què mengem avui?’ reflexiona sobre els hàbits alimentaris, i es podran visitar fins al 27 de setembre, el 22 de novembre i febrer de 2021, respectivament.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca