Modernisme i nu masculí, entre les cinc exposicions disponibles a Barcelona aquest agost

'El Modernisme i els flors' és una mostra sobre la influència de la naturalesa en l'arquitectura modernista

Publicitat

La Diputació de Barcelona presenta les cinc exposicions que la província manté en cartell aquest mes d’agost: ‘El Modernisme i els flors’, a Canet de Mar; ‘De París a Nova York’, a Caldes de Montbui; ‘L’home nu’, a Sitges; ‘Caput aut navis’, a Mataró, i ‘Què mengem avui?’, a Granollers, així com la represa de la itinerància a Manresa de la mostra col·lectiva ‘Elogi del malentès’ del Programa d’Arts Visuals.

Segons ha informat en un comunicat aquest dimecres, ‘El Modernisme i els flors’ és una mostra sobre la influència de la naturalesa en l’arquitectura modernista i ‘De París a Nova York’ presentarà gravats d’artistes de la segona meitat del segle XIX fins a la segona meitat del segle XX com Matisse, Dalí o Picasso, i es podran visitar fins al 28 i el 30 d’agost, respectivament.

Al seu torn, ‘L’home nu’ planteja una mirada “diversa i igualitària” del nu masculí, ‘Caput aut navis’ està dedicada al joc des de l’època antiga i ‘Què mengem avui?’ reflexiona sobre els hàbits alimentaris, i es podran visitar fins al 27 de setembre, el 22 de novembre i febrer de 2021, respectivament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca