El Parlament vol posar l’emèrit en escac i mat

Torrent convoca el divendres el ple del Parlament per abordar la marxa de Juan Carlos I

El president del Parlament, Roger Torrent, ha convocat per al divendres a les 11.00 hores el ple extraordinari de la Cambra catalana que el president de la Generalitat, Quim Torra, va demanar el dimarts per abordar la marxa de Juan Carlos I d’Espanya.

Publicitat

En un comunicat, el Parlament ha informat que en aquest ple es debatrà “la situació política creada per la crisi de la monarquia espanyola”, i que cada grup podrà presentar dues propostes de resolució, que es votaran el mateix dia a la tarda.

Abans d’iniciar el ple, a les 9.00 hores se celebrarà la Diputació Permanent –l’òrgan que gestiona l’activitat parlamentària quan finalitza el període de sessions– per votar la convalidació o derogació del decret llei del Govern 28/2020, i per tractar un conjunt de peticions de compareixences.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca