Colour out of Space’ amb Nicolas Cage i ‘The Way Back’ amb Ben Affleck, les estrenes més destacades de la setmana

També es podrà veure la candidata d'Algèria als Òscars. i la comèdia del director de Full Monty, '¡Que suene la música!'

Publicitat

Les sales de cinema segueixen recuperant activitat però només quatre pel·lícules arribaran a la cartellera aquest divendres. L’estrena més destacada és ‘Colour out of Space’, una cinta de ciència-ficció i terror amb Nicolas Cage que va passar pel festival de Sitges. També s’estrena ‘The Way Back’, el drama sobre una estrella de bàsquet caiguda en desgràcia protagonitzat per Ben Affleck. A més, es podrà veure l’opera prima de Mounia Meddour ‘Papicha. Sueños de Libertad’, que es va estrenar a Cannes i serà la candidata d’Algèria als Òscars. El toc de comèdia el donarà ‘¡Que suene la música!’, de Peter Cattaneo, director de Full Monty, que s’introdueix a la vida de les dones dels militars.

‘Color Out Of Space’

Una de les pel·lícules que es podrà veure a partir de divendres és aquesta cinta de ciència-ficció i terror dirigida per Richard Stanley que va tenir un lloc reservat al festival de cinema de Sitges. El film, protagonitzat per Nicolas Cage i Joely Richardson, està basat en la novel·la d’Howard Phillips Lovecraft. Explica la història d’una família que es muda a la recerca de tranquil·litat i després de saber que la mare tenia càncer, veu com la seva vida canvia una nit quan un meteorit cau al jardí i allibera un organisme extraterrestre.

‘The Way Back’

Publicitat

Aquesta setmana s’estrena ‘The Way Back’ un drama amb la firma del cineasta Gavin O’Connor i amb Ben Affleck encapçalant el repartiment. L’acompanyen Al Madrigal i Janina Gavankar. El film explica la vida de Jack Cunningham, una antiga estrella del bàsquet que ha sigut abandonada per la seva esposa i família, per culpa d’una addicció. Per tornar a l’equilibri mental i emocional, Jack decideix tornar a treballar com a entrenador de l’equip de bàsquet del seu institut.

‘Papicha. Sueños de libertad’

L’òpera prima de Mounia Meddour, que es va poder veure per primera vegada a Cannes, arriba aquest divendres a la pantalla gran catalana. La pel·lícula està basada en l’Algèria dels anys 90 i explica la vida d’una jove estudiant apassionada per la moda, encarnada per Lyna Khoudri, que decideix organitzar una desfilada per desafiar els que coarten la llibertat de les dones. Shirine Boutella i Amira Hilda Douaouda acompanyen Khoudri en el repartiment.

‘¡Que suene la música!’

També arriba a les sales de cinema aquesta comèdia dramàtica de Peter Cattaneo, el director de Full Monty, que s’endinsa en un grup de dones que s’uneixen en una base militar per formar un cor, mentre els seus marits lluiten a l’Afghanistan, creant un fort vincle entre elles. A la pel·lícula, basada en una història real, hi actuen Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan i Greg Wise.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca