La Generalitat es personarà en el cas del 3%

"Si es produeix el mínim perjudici econòmic per a la Generalitat, el Govern actuarà en conseqüència"

Publicitat

El president del Govern, Quim Torra, ha assegurat aquest dimarts que la Generalitat es personarà com a acusació particular en el cas 3% si es detecten perjudicis econòmics.

Així ho ha dit en ser preguntat en roda de premsa després del Consell Executiu sobre aquest cas de presumpte finançament irregular, que afecta a CDC i al PDeCAT: “Si es produeix el mínim perjudici econòmic per a la Generalitat, el Govern actuarà en conseqüència”.

Ha asseverat que ha donat ordre als serveis jurídics de la Generalitat d’estudiar el sumari del cas 3%, i si hi han hagut “indicis de perjudici” per a la Generalitat, ha insistit que aquesta es personarà com a acusació particular.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca