Colau actua com si els comuns no fossin al Gobierno

Demana a Sánchez que desvetlli si va acordar la marxa del Rei emèrit i "assumeixi els seus actes"

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat al president del Govern, Pedro Sánchez, que desvetlli si va acordar la marxa del Rei emèrit, Juan Carlos I, fora d’Espanya i que “assumeixi els seus actes” en la seva compareixença després del Consell de Ministres d’aquest dimarts.

“Tinc molt, molt interès a saber què va a dir el president Sánchez avui en la seva compareixença: Va acordar o no la Casa Real la fugida de l’emèrit, presumpte corrupte?”, ha preguntat l’alcaldessa en un tuit.

I ha afegit: “En política, com en la vida en general, cadascú ha d’assumir els seus actes i respondre per ells”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes