Barcelona manté oberts els pavellons per a persones sense llar pels rebrots

Tots dos pavellons tenien una capacitat per a 450 persones en el moment més àlgid de la pandèmia i ara hi ha allotjades 170 persones aproximadament entre els dos equipaments

Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona manté oberts els pavellons habilitats a la Fira de Barcelona a Montjuïc per acollir a persones sense llar durant el confinament davant l’augment de casos positius de Covid-19 a la ciutat.

Així ho ha anunciat la regidora de Salut, Gemma Tarafa, aquest dimarts en una roda de premsa, en la qual ha dit que decidiran quan es tanquen segons l’evolució de la pandèmia i el seguiment de les dades que el consistori realitza amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB).

La idea inicial de l’Ajuntament era tancar tots dos pavellons entre juny i setembre, encara que Tarafa ha afirmat que, a mesura que la tendència de casos positius va remetre, van contemplar tancar un dels pavellons o mantenir-los oberts únicament de nit i per esmorzar.

“Les últimes setmanes hem anat veient l’augment de casos positius i decidim deixar oberts aquests dos equipaments perquè aquelles persones que no tenen llar poguessin estar aquí el temps que anéssim considerant”, ha explicat.

Publicitat

Tots dos pavellons tenien una capacitat per a 450 persones en el moment més àlgid de la pandèmia i ara hi ha allotjades 170 persones aproximadament entre els dos equipaments.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca