Urkullu sempre guanya

Assistirà a la conferència de presidents després d'assolir un acord sobre el sostre de dèficit i endeutament

Publicitat

El lehendakari, Iñigo Urkullu, assistirà finalment aquest divendres a la conferència de presidents que se celebra a La Rioja després d’haver assolit amb el Govern espanyol un acord sobre els sostre de dèficit i la capacitat d’endeutament de les institucions basques, que se substanciarà en la Comissió Mixta del Concert.

Segons fonts de la Lehendakaritza, després de dies de converses i escrits entre el conseller basc d’Hisenda i la Ministra d’Hisenda com també el lehendakari, Iñigo Urkullu, i el president del Govern central, Pedro Sánchez, “s’acaba d’arribar a un acord sobre el sostre de dèficit i capacitat endeutament de les institucions basques”.

La fórmula, segons les mateixes fonts, també inclou les diputacions forals i substanciar l’acord en la Comissió Mixta del Concert Econòmic.

Per això, el lehendakari anirà finalment a la conferència de presidents que se celebrarà aquest divendres al monestir de San Millan de la Cogolla a La Rioja

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes