El TS anul·la la sentència a Otegi per pertinença a organització terrorista

Forma part del 'cas Bateragune'

Publicitat

La Sala Segona del Tribunal Suprem ha estimat els recursos de revisió interposats per Arnaldo Otegi, Rafael Díez Usabiaga, Arkaitz Rodríguez Torres, Sonia Jacinto Garcia i Mirin Zabaleta Tellería i ha anul·lat la sentència de 2012 que els va condemnar a penes d’entre sis anys i sis anys i mig de presó per un delicte de pertinença a organització terrorista en el ‘cas Bateragune’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca