El Senat italià obre la porta a jutjar Salvini per impedir el desembarcament de l’Open Arms

L'exministre de l'Interior pot ser ara jutjat per segrest de persones

Publicitat

El Senat italià ha votat aquest dijous a favor de permetre jutjar l’exministre de l’Interior i líder de la Lliga, Matteo Salvini, per haver impedit el desembarcament de l’Open Arms amb 150 migrants a bord. La cambra alta, amb els vots a favor del Moviment Cinc Estrelles, Partit Demòcrata, Lliure i Iguals i Itàlia Viva, ha obert la porta a poder jutjar Salvini per mantenir durant 20 dies l’Open Arms bloquejat al mar l’any 2019 en el marc de la seva política de ports tancats. El Tribunal de Ministres de Palerm ha demanat jutjar-lo per segrest de persones. Ara, serà en una audiència preliminar al Tribunal de Palerm en què es decidirà si es porta a judici el líder de la Lliga o si s’arxiva la causa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca