El jutge manté el tercer grau a Dolors Bassa i Carme Forcadell

Han lamentat la situació de Josep Rull i Jordi Turull, "que són a punt d'entrar"

Publicitat

El Jutjat de Vigilància Penitenciara 1 de Catalunya ha desestimat aquest dijous la petició de la Fiscalia de suspendre el tercer grau a la consellera legítima Dolors Bassa i la presidenta legítima del Parlament Carme Forcadell, amb la qual cosa mantenen la semillibertat, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

En un tuit que totes dues han publicat de manera idèntica, han celebrat la decisió del jutge, però han lamentat la situació de Josep Rull i Jordi Turull, “que són a punt d’entrar” a la presó de Lledoners (Barcelona).

Rull també ha explicat en un tuit que el Jutjat de Vigilància Penitenciària 5 -que s’ocupa de Lledoners però no de Wad-Ras i Puig de les Basses, on es troben Forcadell i Bassa- li ha comunicat la providència per reingresar a la presó aquest dijous a la tarda.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca