Sánchez reclama “unitat” dotze hores després de tornar a tancar els presos polítics

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha fet aquest dimecres una crida a la “unitat” de totes les forces polítiques perquè estiguin “a l’alçada”, per aconseguir acords a Espanya com el que es va assolir a Europa per repartir els fons per fer front a la crisi del coronavirus.

“Si un govern neoliberal com l’holandès s’ha pogut entendre amb un govern progressista d’esquerres és difícil explicar que entre partits espanyols que defensen els mateixos interessos no sigui possible un acord”, ha dit en una intervenció al Congrés per explicar els detalls del fons de recuperació postcovid acordat en l’últim Consell Europeu.

Així mateix, Sánchez ha reivindicat que aquest acord “històric” és fruit de la iniciativa d’Espanya de proposar des del començament de la pandèmia un nou Pla Marsahall com el que es va impulsar a Europa després de la II Guerra Mundial.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca