“No tingueu cap por a la repressió”

"Si aquesta és la proposta de diàleg, la nostra resposta és ben clara. Sí a seguir lluitant amb determinació"

Publicitat

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, ha cridat aquest dimarts a desobeir totes les lleis injustes: “Teniu tot el dret del món a desobeir. No teniu cap obligació d’obeir les lleis injustes. No tingueu cap por a la presó, no tingueu cap por a la repressió”.

En un acte davant de la presó de Lledoners per ingressar a la presó després de la suspensió del tercer grau als presos polítics, ha assegurat que, encara que tombin els seus beneficis penitenciaris, no renunciaran a seguir lluitant per la independència i l’autodeterminació “perquè això seria renunciar a la vida”.

A més, ha enviat un missatge al Govern central: “Si aquesta és la proposta de diàleg, la nostra resposta és ben clara. Sí a seguir lluitant amb determinació per la defensa dels drets fonamentals i l’exercici a l’autodeterminació. No renunciarem mai”, i ha apel·lat a la unitat del soberanisme.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes