La Generalitat presentarà un recurs d’inconstitucionalitat a l’ingrés mínim vital

Ho fa per evitar una gestió com la dels ERTO

Publicitat

La Generalitat presentarà un recurs d’inconstitucionalitat a l’ingrés mínim vital del govern espanyol per evitar una gestió com la dels ERTO. Així ho ha anunciat el conseller de Treball, Afers Socials, i Famílies, Chakir el Homrani, aquest dimecres en declaracions a ‘Catalunya Ràdio’. El cap del Departament ha afirmat que tenen “base jurídica” per presentar el recurs i ha recordat que la competència de la gestió d’aquestes prestacions recau sobre la Generalitat. En paral·lel, el conseller ha afirmat que la situació a les residències és “molt millor” que al març perquè s’ha “controlat” la “tensió” derivada de la falta d’EPI, PCR i personal. Així mateix, ha defensat matenir les competències perquè les residències són “equipament socials”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca