La 38a Setmana del Llibre en Català s’adapta a l’excepcionalitat

El recinte mantindrà amb mesures de seguretat una vuitantena d'activitats que tindran una vessant virtual

Publicitat

La 38a Setmana del Llibre en Català, que aquest any se celebrarà del 9 al 13 de setembre durant cinc dies en comptes de deu, acollirà 224 expositors al Moll de la Fusta, la nova localització aprovada per les autoritats per desenvolupar amb seguretat la cita. Són cinc expositors més que l’any passat, una ampliació que ha estat possible per l’augment d’un 20% de l’espai, per tal d’encabir amb les distàncies necessàries els 66 mòduls. El certamen presentarà 220 novetats editorials i mantindrà una vuitantena d’activitats, com signatures d’autors o taules rodones, algunes disponibles virtualment. En la presentació aquest dimecres, s’ha anunciat el 24è Premi Trajectòria, que recau en l’escriptora, il·lustradora i traductora Teresa Duran.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca