La venjança impulsa la Fiscalia a recórrer el tercer grau dels presos polítics

Demana la suspensió immediata

La Fiscalia Provincial de Barcelona ha recorregut aquest dimarts la classificació en tercer grau dels presos i preses polítics davant el Jutjat de Vigilància Penitenciària.

Publicitat

En l’escrit, que ha pogut consultar Europa Press, la Fiscalia demana la suspensió immediata del tercer grau, tal com passaria si presentés un segon recurs davant el Tribunal Suprem (TS), una mesura que haurà de valorar el jutjat.

Aquest recurs afecta el líder d’ERC, Oriol Junqueras; la presidenta legítima del Parlament Carme Forcadell; els consellers legítims Joaquím Forn i Raül Romeva; el líder d’Òmnium, Jordi Cuixart; l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez, i la Fiscalia encara estudia els recursos per als exconsellers Rull, Turull i Bassa.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca