Infermeres de Catalunya demana la dimissió de Vergés

El sindicat veu "inadmissible" la gestió que s'ha fet de la pandèmia

El sindicat Infermeres de Catalunya ha demanat per carta al president de la Generalitat, Quim Torra, la dimissió de la consellera de Salut, Alba Vergés. En la missiva, el sindicat veu “inadmissible” la gestió sanitària feta durant la pandèmia i acusa la consellera de “no deixar-se assessorar pels professionals que coneixen la salut pública catalana i la realitat viscuda prèviament”. Han lamentat que s’han dirigit per carta a Vergés en diverses ocasions i no han obtingut resposta i han criticat algunes decisions com les contractacions “milionàries” a empreses privades per fer el rastreig, el “menyspreu” a l’atenció primària, la retribució per la feina durant la pandèmia “estratificada” i que deixa fora alguns professionals i la manca d’EPI.

Publicitat

“Creiem que les decisions preses per aquesta conselleria interfereixen en la qualitat de les cures i la bona atenció que la ciutadania es mereix per part de la sanitat publica d’aquest país. No podem permetre que es prenguin decisions que afecten tan directament a les persones des de despatxos i sense conèixer la realitat de la nostra sanitat”, defensa el sindicat.

Infermeres de Catalunya ha demanat també la dimissió de la secretària general de Salut, Laura Pelay.

El sindicat ha exigit que Salut estigui dirigida per personal sanitari que conegui la realitat del sistema de salut i “que no es posi sostre de vida a les infermeres” i que aquest càrrec el pugui ocupar una infermera.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca