Els catalans a casa, els turistes als carrers

El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, creu que rere els missatges d’alguns països europeus perquè no visitin Catalunya hi ha “un interès per afavorir el turisme interior”: “Si realment els hi preocupa com ho diuen el que haurien de fer és tancar fronteres, oi que no ho faran?”.

Potser soc una mica primmirat, però crec que si hi ha algú que li ha donat motius de sobres als governs exteriors per creure que Catalunya és un polvorí de covid aquest és el govern de la Generalitat. Perquè és un sense sentit que en la mateixa roda de premsa on el president Torra assegura que som en una situació “massa crítica” reivindiqui que el país és una zona segura pel turisme.

La situació pot ser crítica o estable, però les dues a la vegada no. No serveix de res lamentar-se per les directrius exteriors de no visitar Catalunya si tenim un executiu que en català et demana que et quedis a casa i en anglès t’anima a venir.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca