Cs exigeix a Puigdemont que torni a Catalunya

"El que hauria de fer és tornar ara, donar la cara, demanar perdó i assumir les conseqüències legals dels seus actes"

La portaveu nacional de Cs, Lorena Roldán, ha exigit aquest dilluns al president legítim de la Generalitat Carles Puigdemont que torni ara a Catalunya sense esperar el resultat de les properes eleccions autonòmiques, “doni la cara” i assumeixi les conseqüències legals dels seus actes, com ha recordat que sí van fer alguns dels seus companys de “cop”.

Publicitat

Així ha reaccionat Roldán a les paraules de Puigdemont en una entrevista de TV3 en la qual va assegurar que, en cas de presentar-se a les properes eleccions i ser investit pel Parlament, tornaria a Catalunya.

“El que hauria de fer és tornar ara, donar la cara, demanar perdó i assumir les conseqüències legals dels seus actes”, ha respost la líder de Cs a Catalunya, que a més ha demanat que deixi de “donar lliçons” des de Brussel·les.

En qualsevol cas, Roldán ha criticat el fòrum que van brindar a Puigdemont català per poder fer aquestes declaracions, en una entrevista “de promoció” del seu llibre en una televisió pública que paguen tots els catalans.

“És una autèntica vergonya com s’utilitza la televisió pública al servei del separatisme i com una maquinària de propaganda separatista”, ha criticat després de defensar que la seva tasca hauria d’estar “al servei de tots els catalans i no tan sols del separatisme”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca