Colau vol eleccions a la Generalitat quan hi hagi “la mínima estabilitat sanitària”

Creu que la situació al Govern és "insostenible"

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat que la situació al Govern és “insostenible” i ha reclamat eleccions quan hi hagi “la mínima estabilitat sanitària”. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que la situació del Govern “dividit” està afectant també la gestió de la pandèmia. D’altra banda, ha criticat que es pugui tombar el tercer grau dels polítics independentistes presos i ha defensat que no són privilegis sinó “drets penitenciaris”. Ha manifestat que els presos estan vivint en una situació “molt dura” i hi porten “molt de temps”. Colau ha reivindicat que els presos pugui “fer ús dels seus drets penitenciaris” i ha asseverat que la solució no passa per la judicialització i la presó sinó pel diàleg.

L’alcaldessa ha valorat que “tard o d’hora” s’haurà de tornar a reunir la mesa de diàleg entre el govern espanyol i el català, que ha afirmat que s’ha vist afectada per la pandèmia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca