Iceta avisa sobre les conseqüències que tindria que el PSC no guanyés les eleccions

"Si no guanyem nosaltres hi haurà quatre anys més de retrocés"

Publicitat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha defensat que el PSC ofereix un projecte de futur que aposta pel diàleg i la cooperació, prioritzant els interessos de la ciutadania, i ha advertit sobre les eleccions catalanes: “Si no guanyem nosaltres hi haurà quatre anys més de retrocés”.

“Volem solucions. No volem partits que aprofitin una crisi per fer avançar la seva agenda política partidista”, ha dit aquest dissabte durant el seu discurs en la reunió interparlamentària del PSC, en què també ha fet balanç del curs polític.

Iceta ha acusat el Govern de “mala gestió i divisió interna”, circumstàncies que en la seva opinió impossibiliten que la Generalitat sigui eficaç enfront de la pandèmia del coronavirus a Catalunya.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca