El Gobierno demana no “barrejar coses” entre Juan Carlos I i la monarquia

Robles diu que s’ha de “distingir” i que la institució no està “en qüestió

Publicitat

La ministra de Defensa, Margarita Robles, diu que s’ha de “distingir” entre el rei emèrit i la monarquia i que la institució no està “en qüestió”. En una entrevista a Antena 3, Robles ha dit que la monarquia forma part de la constitució i ha defensat el “compromís” de l’actual rei Felip VI. “No s’han de barrejar coses i qui barreja s’equivoca”, ha dit. En aquest sentit, ha afirmat que “és evident que tots som iguals davant de la llei” i que cal deixar actuar la justícia. “Un país democràtic ha de vetlar per les seves institucions”, ha remarcat. Robles ha afegit, a més, que la casa reial i Felip VI són “conscients de la situació” i que prendran les decisions oportunes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca