Creix la pressió per la llei dels lloguers

JxCat, ERC, CatECP, la CUP i el Sindicat de Llogaters demanen reunir-se amb Torra

xCat, ERC, CatECP, la CUP i el Sindicat de Llogaters han demanat aquest divendres al president de la Generalitat, Quim Torra, reunir-se per abordar la proposició de llei que pretén limitar el preu dels lloguers i que JxCat ha esmenat malgrat ser un dels grups impulsors de la iniciativa.

Publicitat

En un comunicat, han explicat que els quatre partits i el Sindicat de Llogaters s’han reunit aquest mateix divendres al Parlament i han signat la petició per reunir-se “de manera urgent” amb el president del Govern.

La llei, que van presentar els quatre grups al Parlament, s’havia de votar aquest divendres en el ple de la cambra, però la votació s’ha ajornat després que Cs i el PP demanessin un dictamen al Consell de Garanties Estatutàries (CGE).

Aquests dies la proposta ha estat un focus de polèmica perquè JxCat ha presentat diverses esmenes al text que ells mateixos havien presentat, la qual cosa ha provocat les crítiques d’ERC, els comuns, la CUP i el Sindicat de Llogaters, perquè consideren que en desvirtua el contingut.

Els vots de JxCat són necessaris perquè la llei tiri endavant, atès que Cs, el PSC-Units i el PP ja han manifestat que hi votaran en contra.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Calvo avisa que intentarà sumar Cs als pressupostos “fins a l’últim minut”

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha celebrat el suport d'ERC, PNB i EH Bildu als pressupostos generals de l'Estat, però ha...

Aragonès defensa el pacte dels PGE “per responsabilitat”

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, ha defensat aquest dimecres que han arribat a un pacte amb el Govern...

Les institucions apel·len els homes per denunciar i combatre la violència masclista

Les institucions han apel·lat aquest dimecres els homes perquè denunciïn i combatin la violència masclista que observin o coneguin en altres homes, com amics...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca