Els treballadors de Catalunya Ràdio denuncien ingerències polítiques a l’emissora

Troben un "mal senyal" la sortida de Mònica Terribas

Publicitat

El Comitè d’Empresa i el Consell Professional de Catalunya Ràdio han lamentat aquest dijous que és un “mal senyal” que la periodista Mònica Terribas deixi el magazín ‘El matí de Catalunya Ràdio’ perquè, a parer seu, els engranatges de l’emissora grinyolen, i que la manera, el moment i els motius de la renúncia dificultaran la feina del seu substitut.

En un comunicat, han dit que “les disputes personals i les picabaralles polítiques planen sobre les decisions que afecten el present i futur” de l’emissora, han subratllat que no acceptaran ingerències en els continguts o la manera de fer de qui a partir d’ara piloti el programa, i han demanat que sigui elegit pel seu valor professional i es confiï en una plantilla amb excel·lents professionals.

Han assegurat que se senten “estupefactes” amb la proposta de cessament del director de l’emissora, Saül Gordillo, en un consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) de la qual la majoria d’integrants haurien d’haver dimitit en aplicació de la llei de la corporació, i han demanat que aquest episodi entre la direcció de Catalunya Ràdio i la presidència de la CCMA no dilati l’elecció del substitut de Terribas –a qui han agraït la seva feina–.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca