El cicle Nits del Fòrum reprendrà els concerts l’1 d’agost

El festival posa nova data a sis concerts previstos i cancel·la algunes actuacions

Publicitat

Després de quinze dies d’aturada, el cicle Nits del Fòrum reiniciarà l’activitat a partir de l’1 d’agost amb el concert del quartet madrileny Hinds, que presentarà a Barcelona les cançons del seu tercer àlbum, ‘The Prettiest curse’. Serà el nou tret de sortida d’un festival que ha actualitzat les recomanacions sanitàries amb un pla d’activitat aprovat ja pel Procicat. Nits del Fòrum ha posat nova data a Toundra, Mihima, Mujeres, Luna Ki i Soto Asa, El Yiyo i Pavvla. Amb tot, el cicle cancel·la les actuacions de Tribade, Smoking Souls, Mambo Jambo, El Drogas, Yung Beef, Derivas: Tribut a Héroes del Silencio, Obscure: Tribut a The Cure i les dues festes de Nitsa: Mainline x Eightsquare i D.R.O.P. x La Cúpula.

La resta de concerts inclosos en la programació, una trentena, es mantenen en les dates previstes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca