El govern progressista descarta un referèndum sobre la monarquia

Demana respectar el marc constitucional i afirma que el debat s’hauria de fer en campanya electoral

Publicitat

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carme Calvo, assegura que la figura del cap de l’Estat “no està en qüestió” i descarta un referèndum sobre la monarquia. Durant la sessió de control i a preguntes del diputat d’EH Bildu, Jon Iñarritu, Calvo ha demanat respecte al marc constitucional i li ha recordat que un debat d’aquestes característiques no es pot abordar “en dos minuts”. En aquest sentit, Calvo ha dit que en democràcia es pot parlar de tot però que per afrontar un assumpte d’aquest abast “caldria que els partits polítics d’aquest país fessin un debat en campanya electoral”. “No està previst cap referèndum que ens faci desembocar en una reforma de la constitució d’aquesta abast”, ha insistit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca