Vox celebra haver dut a judici el Govern de l’1-O, la Mesa del 2017 i Torra

Ignacio Garriga espera que Corominas, Barrufet, Guinó, Simó i Boya "també acabin condemnats"

Publicitat

El diputat de Vox per Barcelona, Ignacio Garriga, ha reivindicat la formació d’ultradreta com “l’oposició al separatisme” que “ha fet seure els separatistes de l’1-O a la banqueta”, també al president del Govern, Quim Torra, i ara als exmembres de la Mesa del Parlament del 2017. “Esperem que també acabin condemnats”, ha reblat a l’entrada del TSJC. Garriga ha criticat també la “complicitat” de l’executiu espanyol “amb una Generalitat en rebel·lia” i amb un “president il·legal dirigint Catalunya” i ha vaticinat “un horitzó d’esperança” de cara a les pròximes eleccions catalanes, on espera que Vox obtingui representació. “Davant la complicitat de PP, PSC i la covardia de Cs, Vox donarà batalla a favor de la unitat d’Espanya”, ha afegit.
Vox exerceix com a acusació popular i demanava 12 anys de presó per grup criminal, dos anys d’inhabilitació per desobediència i 3,2 milions d’euros de multa a cadascun.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes