Torra té “clara” la data de les eleccions

"Però en aquests moments hi ha una situació d'emergència al país que hem de seguir molt de prop"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dimarts que continua tenint clara la data de les eleccions catalanes, però ha insistit que la prioritat del Govern ara mateix és fer front als brots de coronavirus i no pensar en uns comicis.

Ho ha dit en una conferència de premsa al costat del vicepresident, Pere Aragonès, quan li han preguntat si continuava sabent quan serien les eleccions, com va dir a final de juny, o si el repunt de la pandèmia ho havia canviat.

“Continuo tenint clara la data de les eleccions, però en aquests moments hi ha una situació d’emergència al país que hem de seguir molt de prop”, ha afirmat.

Torra ha reiterat que la prioritat de l’executiu català ara mateix és afrontar la pandèmia i considera que la seva única preocupació ha de ser aquesta i no distreure’s amb altres assumptes: “Quan el país viu un moment d’emergència com aquest la meva prioritat és orientar tots els esforços aquí i no despistar-nos”.

Publicitat

“No estaria fent bé el meu deure de si tingués altres preocupacions”, ha afegit, i ha apuntat que la data que té en ment per les eleccions és la mateixa que tenia al juny, però que ara no és el moment de parlar sobre això.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes