L’ANC, farta de la impunitat de Buch

Carrega contra el Govern per no destituir el conseller després de l'actuació dels Mossos a Poblet

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha carregat aquest dimarts contra el Govern per no destituir el conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, després de l’actuació dels Mossos d’Esquadra davant les protestes de dilluns contra la visita del rei al monestir de Poblet (Tarragona): “El Govern ha d’exercir la seva autoritat. En quin país del món s’ha vist que un president del Govern no pugui destituir ni un conseller”.

Publicitat

En declaracions als mitjans durant la concentració de suport als exmembres de la Mesa del Parlament, que són jutjats aquest mateix dimarts al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ha afirmat que els Mossos van actuar com una “guàrdia reial” i que van vulnerar drets, perquè considera que van discriminar ideològicament els manifestants quan van impedir el pas als independentistes i permete als que donaven suport al rei.

Sobre el judici als exmembres de la Mesa, Paluzie ha sostingut que han de ser absolts perquè el que van fer va ser permetre un debat al Parlament i ha vaticinat que els tribunals internacionals acabaran anul·lant aquest judici i condemnant l’Estat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca