Faran falta més de 31.000M€ per reactiva l’economia catalana

Torra reclama un "consens de país ampli" i assegura que Catalunya està preparada per encarar la reactivació

Publicitat

El Govern ha aprovat aquest dimarts el pla de reactivació econòmica i social del país que calcula el cost de la reactivació en 31.765 MEUR, dels quals l’executiu català preveu invertir 2.760 MEUR per a aquest any. En roda de premsa, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha destacat que cal un “consens de país ampli” perquè no es tracta d’un pla del Govern sinó del país sencer i ha estès la mà als agents econòmics per pactar-lo. Així mateix, Torra ha destacat que Catalunya està preparada per a la reactivació. Per la seva banda, el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha afegit que el pla “obert” ha de permetre una “sortida transformadora”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes