Faran falta més de 31.000M€ per reactiva l’economia catalana

Torra reclama un "consens de país ampli" i assegura que Catalunya està preparada per encarar la reactivació

El Govern ha aprovat aquest dimarts el pla de reactivació econòmica i social del país que calcula el cost de la reactivació en 31.765 MEUR, dels quals l’executiu català preveu invertir 2.760 MEUR per a aquest any. En roda de premsa, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha destacat que cal un “consens de país ampli” perquè no es tracta d’un pla del Govern sinó del país sencer i ha estès la mà als agents econòmics per pactar-lo. Així mateix, Torra ha destacat que Catalunya està preparada per a la reactivació. Per la seva banda, el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha afegit que el pla “obert” ha de permetre una “sortida transformadora”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca