Felip VI, més sol que mai a Catalunya

Els reis recorren el monestir de Poblet amb Illa i Cunillera i sense Torra ni els consellers

Publicitat

Els reis Felip VI i Letícia han recorregut aquest dilluns el monestir de Poblet, a Vimdobí i Poblet (Tarragona), juntament amb el ministre de Sanitat, Salvador Illa, i la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, sense el president de la Generalitat ni els consellers del Govern.

Hi han arribat cap a les 12.25 hores i han passat pel claustre i l’església de Poblet, a més del celler, la biblioteca i els antics dormitoris.

Els han rebut l’abat Octavi Vilà i el prior Rafael Barrué, i després de la visita s’han reunit amb la comunitat benedictina del monestir.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca