Famílies LGTBI denuncien que hi ha un “tracte desigual” a la UE

Impulsen una campanya de peticions al Parlament Europeu per garantir la lliure circulació a la UE

Publicitat

L’Associació de Famílies LGTBI ha iniciat una campanya de peticions al Parlament Europeu per reclamar la llibertat de moviment a Europa. En un comunicat, han lamentat que segueix havent-hi dificultats i “un tracte desigual” perquè molts països de la Unió Europea (UE) no reconeixen les famílies que s’han establert legalment a altres països. En concret, asseguren que els infants de parelles del mateix sexe són “víctimes dels buits legals i es troben privats de beneficis i proteccions legals”, sovint no poden obtenir la nacionalitat d’un o tots dos progenitors, perden legalment un dels progenitors “o fins i tot queden apàtrides”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca